Ötvös Tibor

Ilyen lett volna a Prey 2

Bemutatkozott a Prey eredeti folytatása, melyet a Human Head Studios készített anno.

A Prey folytatása hosszú éveken át készült azt eredetit is befejező Human Head Studios berkeiben, ám végül nem jelent meg. A Bethesda ráadásul egy, az eredeti tervektől teljesen eltérő köntösben támasztotta fel a címet, de ma megnézhetjük, hogyan is festett volna az eredeti második rész. A Prey 2 hőse egy idegen bolygóra keveredett rendőrbíró volt, aki fejvadásznak áll. A legeredetibb ötlet az elhalálozás kezelése volt.

Hősünk halála ugyanis be lett építve a történetbe. Ahányszor meghaltunk, mindig az eredeti szálláshelyen tértünk magunkhoz és ennek oka is volt: klónoztak minket. Minden egyes halál után egy klón testében térünk magunkhoz és a legutolsó ütközetben az összes, a játék során elhalt klónunkkal kellett összecsapni. Azaz ha egyszer sem haltunk meg, nem volt végső ellenfél. A fejlesztés leállítása végül nem volt meglepetés, hiszen 1995-ben kezdték el az id Software munkatársai a munkát, a játék pedig 2006-ban jelent meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • muerte2 #3
    Ez X360-as reszlet lehet? Akkor egesz jol nez ki.
  • Ender Wiggin #2
    Jó lenne Tommy történetét folytatni, ha már cliffhanger véget kapott az első játék... Épp szüneteltetik a hangját adó színészt a Fear The Walking Deadben, jöhetne is :-D
  • Nabateus #1
    Hat, ez a video tul sokat nem mutat a jatekrol, ez a kicsit szogeletes futurisztikus kornyezet annyire nem ragadott meg. Nem tudom mikori az anyag, amikor keszult lehet ez volt a megvalosithatosag csucsa.
    Nem tunik kozelebbinek az elso reszhez mint az a masodik amit vegul kaptunk.
    Talan majd egy harmadik :)