Ötvös Tibor

Februárban is lesz mivel játszani

A januárhoz képest februárban bőven lesz mivel játszani mind a konzolos mind pedig a PC-s játékosoknak.

Rögtön vágjunk is bele, hiszen valóban sok játékot kapunk februárban. Itt van rögtön 1-én a Battlefield 1: Apocalypse, mely a népszerű világháborús FPS-t bővíti további küldetésekkel és helyszínekkel. Szintén jövő csütörtökön érkezik a Final Fantasy 12: The Zodiac Age, mely a tavaly megjelent RPG PC-s portja lesz és természetesen számos új opciót kapunk benne. Az UFC 3 3-án jön, a Civilization 6: Rise and Fall 6-án érkezik és új nemzetekkel szállhatunk harcba a világuralomért.

A Shadow of the Colossus a klasszikus akció-kaland új változata, melyet minden PS4 tulajnak kötelező lesz beszerezni. Az Attack of the Earthlings 8-án, a kerékpáros Descenders pedig 9-én jön, az Age of Empires: Definitive Edition február 10-én érkezik és kíváncsian várjuk, milyen lesz a felújított változat. 13-a elég sűrű lesz, hiszen jön a Kingdom Come: Deliverance, a The Fall Part 2: Unbound, a Steel Division: Normandy 44 - Back to Hell és a Dynasty Warriors 9 is. Mellette pedig a mostani generációs konzolokra is érkezik a South Park: The Stick of Truth.


15-én a Secret of Mana okozhat kellemes heteket-hónapokat a JRPG rajongói számára, a Fe pedig egy nappal később az indie mászkálós projektek kedvelőinek lehet érdekes választás. 21-én Rad Rodgers betámadja a konzolokat, 22-én pedig a Stellaris: Apocalypse az űrbe kalauzolja el a játékosokat. A hónap (vagy inkább az év) kérdőjele a Metal Gear: Survive kapcsán vethető fel, hiszen sok múlik a Konami alkotásán.

A végére két játék maradt, mindkettő február 22-én jelenik majd meg. A Neverwinter - Lost City of Omu a népszerű játék kiegészítője lesz, míg a Gravel az autóversenyek megszállottjai számára lesz jó választás. Márciusban jelen állás szerint ismét kisebb lesz a kínálat, hiszen az Assassin's Creed Rogue Remastered mellett csak a The Raven Remastered kapott hivatalos megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!