Ötvös Tibor

Novemberben eljutunk a messzi, messzi Galaxisba

November elsősorban a Call of Duty és a Battlefront csatáitól lesz hangos, de mellettük azért akadnak még igazán érdekes címek is.

Rögtön kezdjük is a Call of Duty: WWII-vel, mely már megjelent 3-án és az első kritikák alapján sikerült egy igazán emlékezetes játékot letenni az asztalra a Sledgehammer Games fejlesztőinek. Kritikánkban hamarosan bővebben is kivesézzük a háborús borzalmakat. 7-én a Hitman: Game of the Year Edition csábítja vissza a rajongókat a 47-es ügynök világába, köszönhető az új küldetéseknek. Mellette a NiOH: Complete Edition és a Super Lucky's Tale lesz még elérhető. 10-én a menedzserek gyújthatnak örömtüzet, hiszen érkezik a Football Manager 2018 illetve a Need for Speed: Payback.


14-én szintén elég zsúfolt és kiadásokkal teli napunk lesz, hiszen jön a maga korában sajnos elég csúnyát bukott, de most második esélyt kapott Outcast: Second Contact illetve a zseniális nyomozást kínáló L.A. Noire Remastered is. 17-én pedig megjelenik a hónap másik blockbustere, a Star Wars: Battlefront II, melyben végre kapunk szóló kampányt is, mely ráadásul egészen érdekesnek tűnik. Reméljük, hogy ezúttal a multis csatározások kapcsán sem tapasztalhatunk majd komolyabb hibákat, mint elődje esetében.

A DiCE alkotásának egyetlen vetélytársa adott napon a Lego Marvel Super Heroes 2 lesz, melyben ismét temérdek szuperhőst és gonosztevőt irányíthatunk. Természetesen a humor sem hiányozhat az építőkockás alkotásból, szóval aki szerette az eddigi játékokat, az most se fog csalódni. Decemberben viszont beköszönt a böjt, hiszen eddig csupán a PS4-re készülő Dead Rising 4: Frank's Big Package illetve a The Walking Dead Collection kapták meg a hivatalos premierdátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!