Ötvös Tibor

Age of Empires: Definitive Edition - a Steam kimarad

Az Age of Empires: Definitive Edition csak Windows 10 Storeban lesz elérhető.

Korábban már beszámoltunk mi is arról, hogy a Microsoft február 10-én teszi elérhetővé az Age of Empires: Definitive Edition-t, mellyel kapcsolatban akkor a kiadója egy igen fontos tényt eltitkolt - pontosabban nem verte nagy dobra. A játék ugyanis Windows 10 Store exkluzív lesz, azaz se Steamen se más digitális felületen nem lesz elérhető. Ezt Jörg Neumann, a Microsoft producere árulta el egy interjúban. Elmondása szerint nem is rajtuk múlt a dolog, a Valve nem hajlik a Microsoft logója alatt készülő programok "forgalmazására".

Az Age of Empires: Definitive Edition világában a grafika akár 4k-ban is élvezhető, a hangokat és a zenéket is teljesen újrahangszerelik és persze az első rész mellett a Rise of Rome kiegészítő is része lesz a csomagnak. Emellett pedig készül az Age of Empires 2 és 3 Definitive Edtion is, ám a legérdekesebb - és egyben a legkevesebb hír esik róla - a negyedik fejezet,melyet a Relic Entertainment készít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #3
    Én is elkezdtem mosolyogni a MS-os indokon; de aztán rájöttem, hogy lehet, hogy igazuk van. Legalábbis el tudom képzelni, hogy nem vesznek fel olyan játékot a Steam-be, ami Win10 exluzív. Vagy minden Windows-on megy, amin a Steam is, vagy adja el a MS, ahogy tudja.
  • Tikal #2
    haha, a Valve-nak nem kell a pénz, biztos elhiszem :D
  • grebber #1
    Elmondása szerint nem is rajtuk múlt a dolog, a Valve nem hajlik a Microsoft logója alatt készülő programok "forgalmazására"

    Ez de nagy kamu öcsém jobbat nem tudott volna hazudni...