Ötvös Tibor

Az első Midnight Club képek?

Felkerültek a netre olyan képek, melyek elméletileg az új Midnight Club játékból származnak.

Egyre-másra jelennek meg pletykák és értesülések azzal kapcsolatban, hogy vajon melyik címmel is folytatja menetelését a Rockstar Games. A legtöbben természetesen a Red Dead Redemption második részét várják, de legalább ennyien a Grand Theft Auto VI leleplezéséért adnának meg bármit. Eközben azonban úgy tűnik, hogy a szintén régóta pihenőpályán lévő Midnight Club franchise új részével kell megelégednünk.

A franchise 2000-ben indult el hódító útjára az akkor még Angel Studios nevet viselő Rocstar San Diego prezentálásában és legutóbb 2008-ban a Midnight Club: Los Angeles-szel szórakozhattunk. A közel 10 éves csend ma tört meg, mikor is a Derik2502 nevet viselő Reddit felhasználó az Xbox szervereiről leszedett képeket feltöltötte a netre. Állítása szerint a fotókon a Midnight Club új része látható, mely elvileg hamarosan meg is mutatja magát. Várjuk ki azért, mi igaz a dologból.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #4
    Erre is csak azt tudom mondani, hogy azért érzi azt a 30-40 év közötti generáció, hogy a te szavaiddal éljek: "a régebbi játékoknak lelkük volt", mert abban az időben a játékos lelki világa is más volt. Szívesen emlékszem vissza én is egy csomó régi játékra. Akkor azokat teljes átéléssel vittem végig, nem zavart semmi. Ma már ez máshogy van. Egy mai gyerek szerintem hasonlóan fogja gondolni 15-20 év múlva.
  • monk00 #3
    Ez nem csak azért van mert múlik az idő, és változunk. Illetve egy kis részben igaz ez... De ha ma előveszem ezeket a régi játékokat, akkor ugyanúgy jól érzem magam, és élvezem a játékot. De egy új játék már nem adja ugyanezt vissza. Ezeknek a régebbi játékoknak lelkük volt, nem úgy mint a mostaniaknak... Egy forintot nem érnek.... Nemhogy 15-20 ezer forintokat
  • Sliderx #2
    Azért mert az idő múlásával mi is változunk.
  • monk00 #1
    . Még ps2 volt nekem, és azon játszottam, a Midnight Club 3 részével :) Az akkori Need for Speed Most Wanted mellet az volt a másik nagy kedvencem. A mostaniak meg sem közelítik azt az érzést amit ezek a játékok adtak akkoriban. Hát igen... :)