Ötvös Tibor

Idén biztosan jön az új Need for Speed

Az Electronic Arts és a Ghost Games hivatalosan is bejelentette, hogy idén nem maradunk Need for Speed játék nélkül.

Június 2-án leplezi le hivatalosan a Ghost Games az EA Play rendezvényen az új Need for Speed részt, de hogy addig se maradjunk információk nélkül, ma kaptunk pár érdekes részletet a projektről. A legfontosabb, hogy az év végén megjelenik a játék és szerencsére már nem az online játékmenetre hegyezi ki a programot a csapat. Az offline szóló mód megjelenése örvendetes és ennek köszönhetően már lesz értelme a Pause gombnak is játék közben.

Visszatérnek a rendőrök - igaz, csak mint üldözőként. A mostani bejelentésből az nem derült ki, hogy mi is felcsaphatjuk majd a szirénát vagy sem, de reméljük azért kapunk lehetőséget üldözni is a törvényszegőket. Az autókat szabadon alakíthatjuk majd és nem csak aszfaltokon, hanem földutakon és különböző kanyonokban is zajlanak majd a versenyek. A részletek majd júniusban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #2
    Igen, igen. A Carbon-tól cseszhettek el valamit a fejlesztők amikor a csili-vili grafikára mentek.. Az első rész volt az Igazi.
  • Andrevv #1
    Egész jól néznek ki a régiek is, ráadásul hangulatosabbak voltak. A 2008-as Undercover nagyon ronda, de 2009-ben már elértek a maximumot, az annál újabbak már egyik sem lett szebb, csak szemetesebb, több részecske meg ilyen apróságok amik szinte lényegtelenek.