Ötvös Tibor

Friss jeleneteket mutat a Detroit: Become Human

David Cage az E3-on kicsit bővebb bepillantást engedett új projektjébe.

David Cage és a Quantic Dream évtizedek olyan minőségi akció-kalandjátékokkal örvendeztetik meg a rajongóikat, mint a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls vagy éppen a Fahrenheit. Hamarosan pedig feltehetően egy újabb klasszikussal bővül majd az amúgy is igen impozáns lista, hiszen a Detroit: Become Human reményeink szerint az idén végre megjelenik.

A játék története azon alapul, hogy milyen lesz az a világ, amikor az androidok is emberi érzelmekkel lesznek felruházva. Hogyan reagál erre az emberiség és hogyan változik meg az addig gépnek kezelt lények élete. Az E3-on pedig Cage ismét mutatott pár érdekes részletet a címből és a fenti jelenetben mindhárom főszereplőt, Marcust, Connort és Karat is láthatjuk. A forgatókönyv 2000 oldal vastag, szóval a történet nem lesz gyorsan letudható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakkerman #3
    Az mekkorát szólna tejóég...
  • NEXUS6 #2
    Szeretem David Cage játékait, ezt a mozis megközelítést. De őszintén szólva a Heavy Rain is csak egy demo volt jobbára. Remélem a Detroittal eljutnak oda, ahol ez már tényleg működik is játékként és nem csak azt jelenti, hogy nem csak azt, hogy egy kombóval léptetem tovább a mozit sima X gombbal lenyomása helyett.
  • Ender Wiggin #1
    Inkább a Fahrenheitből csinálnának egy modern grafikájú verziót...