Ötvös Tibor

Az év játéka lehet az A Way Out

Újabb pazar projektet karolt fel az EA Originals berkeiben a kiadó, mely simán lehet az év játéka is.

Az Electronic Arts játékokkal kapcsolatos hozzáállása jelentősen változott, mikor a sikertelen Dead Space első része után még két folytatást kapott a cím vagy éppen a Mirror's Edge kapott egy második lehetőséget. Ekkor indultak el a független fejlesztések az EA Originals berkeiben és így kaphattunk olyan kultikus és zseniális címeket, mint például az Unravel. A tegnapi EA Play-en pedig bemutatkozott egy újabb cím, mely az A Way Out címet kapta és a remek Brothers: A Tale of Two Sons fejlesztői készítik. Az alaphelyzet szerint egy börtönből kikerülni vágyó duó egyikének az irányítását kapjuk meg és persze a végső cél a leszámolás.

A játékmenet alapból a ko-op módra építi fel magát, azaz vagy osztott képernyőn egy gépen vagy pedig online tudunk csak játszani. Ráadásul teljesen függetlenül is ténykedhetünk egymástól, azaz miközben társunk éppen egy átvezető jelenetet néz, mi simán csinálhatjuk a saját dolgunkat a háttérben. Ezek alapján óriási reményeket és elvárásokat támasztunk az A Way Out által nyújtott élményhez. Várjuk a 2018-as premiert.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vik3 #4
    Nem sok újrajátszási potenciált látok benne - és mikor tud két ember leülni a gép elé, egyszerre 40 órát, hogy ezt végigtolja
  • Tikal #3
    év játéka egy olyan játék ahol valószínűleg annyi dolgod lesz hogy nyomogatod az X-et amikor felugrik a figyelmeztetés
  • NEOreg3 #2
    barátok nélkül ez így felejtős számomra, pedig érdekesnek tűnik
  • grebber #1
    Elég erős lenne.... Nem lesz az!