Ötvös Tibor

Zombik és űrlények a Civilization: Revolution 3-ban?

Érdekes ötleteket hagyott ki Sid Meier a Civilization: Revolution 2-ből, melyek a harmadik részben még megjelenhetnek.

2014-ben jelent meg a Civilization: Revolution 2, mely hozta a rajongók által kívánt színvonalat és játékmenetet. Ám, ahogy azt Sid Meier egy friss podcast keretében elárulta, az eredeti tervek alapján jelentősen elrugaszkodtak volna a megszokott történelmi vonaltól. "Civ Rev 2. Ez igazán király kis címnek készült, mert számos olyan civilizációt szántunk beletenni, melyekkel egy hétköznapi Civilization játékban nem találkozhattunk" - árulta el Meier. "Amazonokkal, Atlantisszal, zombikkal és idegen civilizációkkal készültünk."

"Ez volt a Civ Rev 2 alapötlete. Hogy kicsit eltávolodjunk a keretektől. Úgy éreztük, hogy ezt meg is tehetjük, hiszen a Revolution mellékszál elég jól el van határolva a fő vonaltól, szóval egy más közönséget szólít meg egy más platformon. Mindig is jó móka valami újat kipróbálni és olyan egyedi dolgokkal kísérletezni, amikkel korábban még soha."

Végül azonban az ötlet nem került bele a játékba, ám ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben nem kerülhet bele a harmadik részbe. Legalábbis Meier úgy zárta mondandóját, hogy "valamikor feltámasztjuk ezt az ötletet".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!