Ötvös Tibor

Készül az Alien: Isolation 2?

A pletykák szerint a Creative Assembly már az Alien: Isolation folytatásán dolgozik.

2014-ben jelent meg az Alien: Isolation, mely végre egy olyan Alien-játék volt, amit a rajongók (főleg a Colonial Marines után) teljes mértékben megérdemeltek. A siker nem is maradt el, bár a kiadó nem volt elégedett a végső számokkal, de a program nagyon szépen fogyott. Éppen ezért meglepő, hogy eddig nem is hallottunk egy esetleges folytatásról. Ma azonban felmerültek az első pletykák az Alien: Isolation 2 kapcsán is, melyet természetesen sem a Sega sem pedig a Creative Assembly nem erősített meg.

A magazinban belsős forrásokra hivatkozva azt írja, hogy "a Halo Wars 2 munkálatainak befejezése után a csapat nekifogott egy új Alien játék munkálatainak". Persze az Isolation 2 cím nem hangzik el, de kimondottan meglepő lenne, ha egy teljesen új címet készítenének. Persze semmi nem elképzelhetetlen, de mi mindenesetre a 2014-es cím második része mellett tesszük le a voksunkat. Addig is várjuk a hivatalos megerősítést - vagy cáfolatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • balat86 #3
    Nem tudom, engem inkább idegesített a játékmenet. Jobb lett volna egy kis akciót is belevinni a játékba hogy izgalmasabb legyen. Így folyton csak elkapott az idegen és már vertem a billentyűzetet míg végül le nem töröltem.
    Talán a folytatás jobban sikerül.
  • NEXUS6 #2
    Az Alien Isolation az a játék, amivel az emberek '80-ban szerettek volna játszani, miután megnézték az első Alien filmet.
    De teljesen! A készítők hihetetlen alapossággal vitték végig ezt a koncepciót.

    A második rész vajon a második filmet fogja követni? Hmmm, ne is lenne rossz.
  • zsozso29 #1
    Jaj nagyon jó volna