Ötvös Tibor

Borzongató trailert kapott a Call of Cthulhu

Nagyon úgy tűnik, hogy az egyik legjobb Lovecraft-játék lesz a Call of Cthulhu.

Továbbra sem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal a Focus Home Interactive logójával ellátott Call of Cthulhu, pedig talán minden idők legizgalmasabb, a Lovecraft univerzumban játszódó játékot köszönthetjük majd a képében. Ezt a tételt támasztja alá a ma megjelent trailer is, melyben saját épelméjűségünket is megkérdőjelezhetjük - mármint a főhős teszi mindezt. Nagyon izgalmasnak tűnik, várjuk a premiert.

A Call of Cthulhu főhőse a jelenleg magánnyomozóként tevékenykedő veterán, Edward Pierce, aki Sarah Hawkins és családjának titokzatos halála ügyében jut el Darkwater Islandra. A '20-as években játszódó alkotás elég misztikus és izgalmas lesz, hiszen az alapokat a Chaosium papír alapú RPG-je jelenti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsgaby #2
    De ez már egyszer úgy 10 éve kijött nem? (15 év várakozás után)
    Vagy az nem ez?
  • Sir Cryalot #1
    Tényleg nem rossz, ilyen esetekre érdemes előkapni a gamersyde portált és lehúzni a normálisan tömörítettett , és tévén de inkább projektoron nézni .

    http://www.gamersyde.com/download_call_of_cthulhu_depths_of_madness_trailer-38988_en.html

    Utána megbeszélni fórumon hogy mekkora hiányt szenvednek a Bethesdas produktumok Cthulhu hangulatból az üzemi jellegű popkultúrában tocsogás javára. Óriási ziccert hagytak ki hogy az F4 ráadásul ott is játszódik ahonnan H.P. L. ihletet merített. (Boo)