Ötvös Tibor

Hangulatos az újabb Death Stranding videó

Kojima új alkotása, a Death Stranding kimondottan érdekesnek tűnik, bár magáról a játékról még mindig nem tudunk sokat.

A nyáron mutatkozott be Hideo Kojima első, nem a Konami logója alatt készülő alkotása, mely a Death Stranding címet kapta és bár igen érdekes volt a felvezető trailer, magáról a játékról szinte semmit nem tudhattunk meg. A Video Game Awards rendezvényén is kint volt a projekt és hogy a jó hírrel kezdjem, kaptunk egy hosszabb és pazar hangulattal rendelkező, számos találgatásra okot adó trailert, melyben ráadásul Mads Mikkelsen is szerepel.

A rossz hír, hogy magáról a játékról, a játékmenetről vagy a háttérről, sztoriról továbbra sem tudunk semmit. Az biztos, hogy Norman Reedus, a Walking Dead sztárja is szerepet kap a programban és talán ő lesz a főszereplője is, illetve a látottak alapján Mikkelsen feltehetően a rossz oldalon áll majd. A Death Stranding csak 2018-ban várható, szóval igazából még ezeknek a videóknak is örülhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #3
    Hangulatos de mindössze csak a játék típusát, stílusát, hangulatát és történetét nem ismerjük. :)

    Szóval ebből bármi lehet. Nagyon mélynek tűnő 4 perces vizuális maszturbációt meg bárki tud rendezni, akinek van egy kis rendezői vénája. Kojima meg pláne.

    Inkább a Zone of Enders 3-at csinálja meg Ps3/Ps4-re. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.21. 11:45:28
  • NEXUS6 #2
    Hangulatosnak hangulatos, de hogy lesz ebből játék?

    Szal szerintem az lesz, hogy Kojima most masztizott egyet ide a képernyőre, aztán kb 2 év múlva jönnek az első hírek, hogy kész az alfa, aztán sokáig semmi, mert hogy olyat álmodott, amit nem lehet megvalósítani. Nem technikailag, hanem mint kiadható játékot.

    5 év múlva, már az új konzolgenerációra meg kiadnak egy tök átlagos lopakodós TPS-t, amolyan metálgír alternativ univerzumot. És ennyi, semmi forradalmi.

    Remélem, hogy nem így lesz.
  • molnibalage83 #1
    Soha nem értettem azokat, akik egy semmitmondó trailer alapján piszkítják össze magukat...