Ötvös Tibor

Íme a Battlefield 1 egyik kampányának teljes végigjátszása


Az EA Accessben már elérhető a Battlefield 1, melynek most az egyik kampányát mutatjuk meg.

Az EA Access lényege, hogy a bizonyos időszakonként megjelenő ingyenes Electronic Arts programok mellett a friss alkotásokhoz is jóval hamarabb lehet hozzáférni és 10 órán keresztül ingyen játszhatunk is velük. Így történt ez a Battlefield 1 esetében is, mely az első, Through Mud and Blood nevet kapott kampányt kínálja az Accessben a rajongók számára. És ahogy az már lenni szokott, szinte azonnal fel is került a netre a végigjátszás.

A Through Blood and Mud 1918 őszén játszódik, mikor a brit erők megrohamozták a francia Cambrai városát és egy tank fülkéjében éljük át hősünkkel a harcot. De emellett kapunk még négy kampányt. Friends in High Places: A szövetségesek vesztésre állnak és ebben a kampányban a brit és a náci légierő összecsapásainak 17 napját ismerhetjük meg. Közben kialakul egy barátság hősünk és egy harcos társa között, de elsősorban a levegőben zajlanak majd az események. Nothing is Written: A Közel-Keleten az Ottomán Birodalom ellen lázadnak fel az itt élő törzsek. Beduin harcosként Arábiai Lawrence oldalán kell majd lóháton megtalálni a módját a technikailag jóval fejlettebb ellenfél elpusztításának módját. Avanti Savoia: Az Osztrák-Magyar Monarchia és Olaszország a fagyos Alpok hegyvidékein csak össze egymással. Itt az olaszok oldalán szállhatunk harcba és indulunk el egy igen fontos erődítmény ellen. The Runner: Futárként funkcionáló hősünkkel kell a Dardanellák ostromában részt vennünk és egy igen fontos üzenetet kell eljuttatnunk a megfelelő személyek számára.





Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #3
    Pont ugyanezt akartam írni. :) Az I, Vh -ban még sehol sem voltak a nácik.
  • Scharnhorst #2
    "A szövetségesek vesztésre állnak és ebben a kampányban a brit és a náci légierő összecsapásainak 17 napját ismerhetjük meg"

    Gratulálok a szerkesztőnek, hogy ha már német akkor csak náci lehet. Nem baj, hogy I. világháborúban játszódik a játék?
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.10.16. 21:57:58
  • Meridian #1
    Egész jónak tűnik a kampány :)