Ötvös Tibor

Days of War - újabb világháborús FPS


A jelek szerint a független csapatoktól kapjuk majd az élvezetes világháborús FPS-eket.

A Battalion 1944 sikeres Kickstarter kampánya után most egy újabb független világháborús FPS bukkant fel az adománygyűjtő oldalon. A Days of War a Driven Arts nevet viselő csapat munkája, melyet már közel két éve készítenek és melyhez mindössze 20 ezer dolláros támogatást kértek. Ez a minimális összeg már össze is jött, majdnem a dupláját termelték be eddig és még mindig van hátra 9 nap a kampányból.

Ezen alkalomból ma kaptunk egy közel 7 perces videót, melyben megismerhetjük a Days of War alapjait és a pályaszerkesztő nyújtotta lehetőségeket is. A program jövő hónapban már elérhető lesz - igaz, nagyon korai, alfa változatban. A béta júniusban érkezik és majd utána várható valamikor az ősszel a végleges változat megjelenése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ReszegKoldus #24
    Brothers in Arms: Hell's Highwayben volt ilyesmi.
  • molnibalage83 #23
    Szerintem meg kurvára mindegy az, hogy WWI, WWII, Vietnám, Korea vagy modern kor. Amíg a környezet szintje a Doom szintjén van, addig nálam a kinemszarja kategória. Jó lenne, ha már a fedezékek, fegyverek és robbanások erejét és átütő hatását modelleznék, mert anélkül egy vicc az egész. A Cysisnál is a hasmat fogtam a röhögéstől, mikor a hajón levő 20-30 milis ágyú elől üres hordó mögött találtam fedezéket.

    Amíg ilyen ökörségek vannak, addig nálam az FPS lövölde műfaj halott.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.28. 18:13:42
  • ReszegKoldus #22
    Én valami olyasmit néznék meg single player játéknak, mint a Letters from Iwo Jima-Flags of our fathers filmpáros
  • Angelus1991ster #21
    Egyszerű! Románok/romulánok/ szemszögéből kell FPS-t csinálni, ők mindkét oldalon megfordultak.
  • Paddy #20
    Már az sem érdekel, hogy kickstarteres projektek kereteiben készülnek az FPS VH-s lövöldék csak LEGYEN már végre valami. Ha nem is lesznek tökéletesek, de legalább választhatunk közülük. A zacskóm tele van már a modern háborús COD hegyekkel. Félreértés ne essék nagyon bejött a COD sorozat, de az MW3 után számomra kifingott a modern háború témája. Ha a BF valóban VH-s lesz, akkor alap a pre-order.:)
  • robgros #19
    Nekem a Battlefield 1942 egyik része sem jött be, mivel azt kifejezetten multira hegyezték ki. Szóval nuku történet.
  • ReszegKoldus #18
    Volt már ilyesmi :)
  • robgros #17
    Egyébként egy alternatív idősíkon játszódó fps-t szívesen kipróbálnék, ahol a Wehrmacht katonájaként harcolhatok, akár olyan fegyverekkel, járművekkel, amelyek vagy nagyon későn kerültek ki, vagy max prototípus készült belőlük.
  • robgros #16
    Ha van, akkor az úgy is maradt 'agyilag'. De érdekes, h a kult játéknak számító CoD és a MoH egy ideje már átment napjainkba, előbbi pedig a közeli/távoli jövőbe single módban, ezek nem nyúltak vissza a világháborús érába.
  • ReszegKoldus #15
    "Mintha a teljes német haderő csak nácikból állt volna."

    Pedig biztos van, aki szerint ez így is van. Mindenesetre nem jut eszembe túl sok 2. világháborús fps, amiben a single playerben ne németeket vagy japánokat kellett volna halomra lőni, csak épp annyi volt a változatosság, hogy amcsival, brittel, vagy szovjettel kellett menni, ez sokadjára már baromi unalmas. Engem leginkább ezért érdekel ez a mostanában bejelentett két fps, mert legalább a multiban lehet másokkal is lenni.

    Szerintem egyébként hosszabb távon a háborúban és a rulettasztalnál is inkább vesztesek vannak...