Ötvös Tibor

Mozgásban a világháborús Enemy Front


Hangulatos jelenetsorral mutatta meg magát a világháborús Enemy Front.

Nagyjából két évvel ezelőtt foglalkoztunk először a Black kiötlője, Stuart Black új alkotásával, mely az Enemy Front nevet kapta. A program a II. világháború idején játszódik, ami láthatóan remek kis korszakká vált a kisebb kiadók számára, miután a nagyon látványosan elhagyták ezt a történelmi időszakot. A City Interactive logójával ellátott program a nyáron jelenik meg és most megkaptuk az első trailert is hozzá.

Ebből ugyan semmit nem tudunk meg a játékmenetről, hiszen egy hangulatos CGI-klipről van szó, mely az 1944-es varsói felkelésre emlékezik meg. Maga a program két éve nem hagyott bennünk maradandó emléket, de talán mostanra már kijavították az akkor felrótt hibákat és egy kellemes FPS-sel gazdagodunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AndrewT #4
    egy ideje már olyan fps után ácsingózok, ahol német bakaként lehetne sztorimódú kampányban résztvenni, de a videót elnézve nagyon remélem, hogy nem ez lesz az a játék...
  • Ender Wiggin #3
    ez inkább a játék motorjával készült valami (ahhoz képest, hogy cryengine nagyon ótvar), nem tisztességes CGI. az ilyen kis kelet-európai eseményeket nem lehet eladni játékban, csak itt helyben, nem éri meg a fejlesztési költségeket.

    "a Black alkotója, Stuart Black új alkotásával"

    ismét egy gyöngyszem...
  • Angelus1991ster #2
    Budapesti ostromot is megcsinálhatná egykét hazai fejlesztő. De sajnos egyáltalán nem érdekük. A külföldi csöcs fontossabb sajnos.
  • Angelus1991ster #1
    City Interactive egyre ível a ranglétrán.