Ötvös Tibor

Jay és Néma Bob játék készül


Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch címmel készülhet el egy akciójáték, mely a két ismert szereplőt teszi a középpontba.

Kevin Smith két klasszikus karaktert alkotott meg Jay és Néma Bob kitalálásával és a két szereplő szinte minden filmjében fel is bukkan. Bár évek óta nem láthattuk már őket a mozikban (és a tervezett animációs filmet sem fogjuk látni soha), de hamarosan, ha a rajongók is adakozó kedvükben lesznek akkor a monitorjainkon visszatérhetnek a szereplők. Kevin Smith és az Interabang Entertainment ugyanis elindította a Fig oldalán a Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch projekt kampányát.

A 2.5D-s, oldalra scrollozós, multira építő akciójáték fejlesztéséhez 400 ezer dollárra van szüksége a készítőknek és eddig összesen 23 ezer dollár került a kasszába. A sztori szerint Jay és Néma Bob fűszállítója jó ideje eltűnt és a hősök elindulnak a felkutatására. A helyszín természetesen egy bevásárlóközpont, amely a maga boltjaival igazi apokaliptikus helyszínt ad a kalandjaink számára. A megjelenés nincs kitűzve, ahogy a platformok sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Yesssss! :D
  • ostoros #1
    https://www.youtube.com/watch?v=C3c25ysAjrw
    :D