Ötvös Tibor

Törlésre került a Survival Island 3 - Australia Story 3D


Rasszista vádakkal illették majd egy petíció hatására törlésre került a Survival Island 3 - Australia Story 3D.

Villámgyorsan eltávolították a Survival Island 3 - Australia Story 3D címet kapott programot a különböző mobilos boltokból, miután 89 ezren írták alá a petíciót. Az FPS ugyanis az ellenzők szerint rasszista vonulattal rendelkezik és ezt nem tűrhetik tovább. A programban a legfontosabb dolgunk, hogy túléljük vadonban és ehhez a vadállatok mellett az őslakos ausztrál lakosokat is gyilkolnunk kell.

A petíciót aláírók közül szinte mindenki azt kifogásolta, hogy a fejlesztők a sztereotípiákra alapoznak és ezzel a rasszizmust és a kirekesztést reklámozzák. Mindenesetre az Apple iTunes és a Google Play oldaláról is eltűnt mára a Survival Island 3 - Australia Story 3D és még csak kommentár sem olvasható, milyen okból. Mivel nem ismerjük a programot így nem tudunk véleményt nyilvánítani, de az mindenesetre sokat elárul, hogy valóban gyorsan összegyűlt a 89 ezer aláírás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #1
    "hogy a fejlesztők a sztereotípiákra alapoznak és ezzel a rasszizmust és a kirekesztést reklámozzák"---->Jézusom! Tisztázzuk már a rasszizmus fogalmát (és ne a liberálisok általi meghatározását!!). Tehát rasszista az, aki vallja a fajok közötti különbségeket (bőr, haj, orr stb.) úgy, hogy ezáltal nem hoz létre alá/fölérendelt viszonyt.