Ötvös Tibor

Kiegészítőt kap az Age of Empires 2 HD


The African Kingdoms alcímmel érkezik az Age of Empires 2 új kiegészítője.

Az Age of Empires 2 HD nagy sikert aratott és éppen ezért nem meglepő, hogy a korábbi kiegészítők után most egy teljesen új csomagot kapnak a rajongók. A The African Kingdoms, ahogy a címe is mondja az afrikai világba kalauzolja el a játékosokat és megkapjuk a portugál, az etióp, a berber és a mali népeket is, mint irányítható közösségek.

Természetesen a megjelenésre sem kell sokat várni, hiszen már a mai napon szedhető a program. Aki pedig nagyon vágyik az Ensemble Studios klasszikusára, annak érdemes befektetni az Age of Mythology: Tale of the Dragon csomagba is, mely holnap féláron lesz elérhető a Steam-en. Ezek után pedig kíváncsian várjuk, milyen tartalmakkal szolgál még a Microsoft.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Azt lehetett tudni a legújabb C&C részből, hogy rossz irányba tart a franchise. Most tényleg kihagyták a tiberiumgyűjtést egy C&C-ből ? Szerintem a C&C franchiset el lehet felejteni sajnos. (Max. néhány modder munkáját leszámítva Renegade X pl. de az meg ugye C&C Battlefield, nem RTS)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.06. 13:14:34
  • Gauge #3
    ...nem kell...
  • Gauge #2
    Jó példája annak, hogy kell mindig nulláról fejleszteni. Elég csak felturbosítani és foglalkozni kicsit a meglévővel... (rossz példa: COH 2). Ugyanezzel a mentalitással kellene a C&C Generals szal is foglalkozni.
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.11.05. 11:26:20
  • zola2000 #1
    Jó lenne ilyen stílusú játék olyan grafikával mint amikor az assassins creedben távolról nézünk le a városra, olyan miért nincs?