Ötvös Tibor

Friss XCOM 2 képek

Friss képekkel jelentkezett a Gamescomról az XCOM 2.

Nem meglepő módon a Firaxis Games is kint volt a Gamescomon és természetesen az XCOM nagyon várt folytatását hozták magukkal. A program a nagyobb, több és jobb elvet követi és bár sajnos mozgásban most nem tekinthetjük meg, de legalább pár képet kaptunk a projektről. A többit egyébként itt lehet megtekinteni.

A folytatás a hivatalos leírás szerint ott veszi fel a történet fonalát, ahol az első letette. Egy idegenekkel teli világban találjuk magunkat, ahol megfordulnak a szerepek: ezúttal az emberek vannak kisebbségben és így kell felvenniük a harcot. Az XCOM 2 minden egyes betöltéskor újragenerálja a pályákat, azaz két alkalommal nem használhatjuk ugyanazt a taktikát ugyanazon a szakaszon. Emellett nagyobb szabadságot kapunk a katonák megalkotásánál és újfajta idegenek és emberek lesznek elérhetők.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ahoy #3
    Kár, hogy nem lesz összetettebb ahogy látom. Kiszámítható pakkokba lerakott ellenség.
    Nekem tetszett az előző rész a DLC-vel együtt, de utána végigtoltam a régi X-Com: Apocalypse-t, és 1000x összetettebb volt. Ott bármit megtehettél, egy liftajtótól fűszálig bármit fel lehetett robbantani, inventoryból átadogatni a cuccokat , a város is full ki volt dolgozva különféle épületek százaival és cégekkel... Enemy Unknown-ból nekem pl a gazdaság nagyon hiányzott.
    Imádtam egyesével felszerelgetni az embereimet és boltolni a cuccokkal - a régi játékban. Itt meg semmi ilyen nem volt. Fix katonák, (majdnem) fix felszerelés kb. Pályáról nem lehetett felszedni a fegyvert meg úgy kb semmit. Persze ez kell a népnek, egyszerűbb pörgős játékmenet, ami jó is... csak maga a tudat, hogy a pálya open world és bármit megtehetsz, szerintem poén.
    Utoljára szerkesztette: Ahoy, 2015.08.09. 16:07:01
  • Fbn Lx #2
    csak kopipésztelve lett a szöveg a júniusi sg cikkből, nem hiszem ,hogy ránéztek
  • lamb #1
    "A folytatás a hivatalos leírás szerint ott veszi fel a történet fonalát, ahol az első letette."

    Nem tudom, milyen hivatalos leírásról beszélsz - pont, hogy nem ott folytatja.
    (A sztori egy alternatív jövőt vesz alapul, amiben az idegenek győztek.)

    Ráadásul húsz évvel később.
    Utoljára szerkesztette: lamb, 2015.08.09. 15:00:16