Ötvös Tibor

Ilyen lesz az XCOM 2


Mozgásban mutatta meg magát az XCOM folytatása.

A Firaxis Games még az E3 előtt leleplezte a remek XCOM: Enemy Unknown folytatását, mely jelen pillanatban szimplán csak az XCOM 2 nevet viseli. Ez feltehetően változik még a novemberi megjelenésig, de addig mindenképpen ezen a néven keressük. A bejelentéskor már kaptunk egy CGI-trailert a játékhoz, ám most végre megjött egy elég hosszú, kimondottan a játékmenetre koncentráló trailer.

A folytatás a hivatalos leírás szerint ott veszi fel a történet fonalát, ahol az első letette. Egy idegenekkel teli világban találjuk magunkat, ahol megfordulnak a szerepek: ezúttal az emberek vannak kisebbségben és így kell felvenniük a harcot. Az XCOM 2 minden egyes betöltéskor újragenerálja a pályákat, azaz két alkalommal nem használhatjuk ugyanazt a taktikát ugyanazon a szakaszon. Emellett nagyobb szabadságot kapunk a katonák megalkotásánál és újfajta idegenek és emberek lesznek elérhetők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #2
    ja , nagyon is az , és a fejkendős jármű elejéhez csapásánál el lehet gondolkodni hogy mennyire van ez a trailer végülis "összerakva" .
  • Serutekin #1
    kész magam alá élvezek :D és finom voltam :D ez valami naaagyon über :D