Ötvös Tibor

Gyönyörű lesz a Need for Speed

A Need for Speed rebootja egyszerűen gyönyörű lesz.

Az Electronic Arts is összekapta magát a mostani E3-ra és számos remek és régóta ígért alkotását mutatta meg a közönségnek. A Star Wars Battlefront, a Fifa 16 és a Mirror's Edge Catalyst mellett a Need for Speed reootot övezte a legnagyobb figyelem - nem is véletlenül. Az autóverseny ugyanis már az előzetes hírek alapján is remeknek tűnt, ám a bemutatott jeleneteket látva leesett az állunk.

A Ghost Games alkotása ugyanazt a Frostbite Engine-t használja, amit a Battlefront is és itt sem vall szégyent. A november 3-án PC-n, Xbox One-on és PS4-en megjelenő alkotásról azonban további részleteket még nem ismerhettünk meg, de még van hátra jó pár nap az E3-ból és kizárt, hogy most foglalkoztunk vele utoljára.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JAKX #5
    5 féle játékmód:
    -High Stakes
    -Hot Pursuit
    -Underground
    -Most Wanted
    -World
    Na, ezeket egybegyúrni??? Meg jó lenne pár hétköznapibb európai járgányt látni már végre: mint VW Golf II, VW Corrado, Opel Vectra, Lada Samara stb. És nem DLC-ként!
  • ENVE #4
    Aki a MW-hez, meg az U2 höz méri az NFS-t, na az ne beszéljen... A maga korában az U2 is csak a jó játékok táborát gyarapította, a most wanted már a lejárt lemez volt. NFS2,3,5 - ezek maguk korában a NEM VOLT PÁRJA kategóriás játékok voltak.

    150.ik tunyingolunk meg rnb-re driftelünk bullshit, unalmas. Évekre jegelni kéne a storyt.
  • jocking #3
    Szép lesz... és aztán? Valamivel ezt is tuti elbasszák, mint az eddigi összeset az eredeti Most Wanted óta. Majd kiadják félkészen, jó ea szokás szerint, és minden szar dlc-ként lesz hozzá elérhető, meg ott lesz a jó kis "net nélkül nem játszasz' paraszt" drm is... Ez már nem az Electronic Arts, aki az Uderground 2-t csinálta, hanem az EA. Középszerű szutyok lesz ez is, mint minden cuccuk az elmúlt 6-8 évből.
  • Zsoltee_a_bator #2
    Azert szamold ossze mennyi penzt kerestek mar ezzel a sok buktaval.
  • Gab0523 #1
    És, amellett, hogy szép, ha még elfelejtenék a delire sikeredett, driftelős baromságot, amit ők képesek "kanyarodásnak" nevezni, akkor TALÁN még értelmes játékot is kapnánk.
    "..csili-vili farok 4 keréken..."

    Sokadik buktát érzek... :)
    Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2015.06.16. 23:40:39