Ötvös Tibor

Újabb Need for Speed információk

Újabb információk jelentek meg a Need for Speed rebootról.

Korábban már megismerhettünk pár érdekes információt a Need for Speed rebootjáról, mely teljes valójában majd csak az E3-on mutatkozik be. Azonban nem kell addig várni arra, hogy újabb dolgokat ismerjünk meg a projekttel kapcsolatban, hiszen az EA szeretné fenntartani az érdeklődést és így időszakosan csepegtetnek pár infót.

A hétvégén például azt tudhattuk meg, hogy a Need for Speed a Frostbite grafikus motort használja és bár teljes reboot lesz, de leginkább az Underground-részekre hasonlít majd a játékmenete. Ez jó hír lehet az újabb és nem túl jó a klasszikus vonal rajongói számára. A Need for Speed június 15-én mutatkozik be, a program pedig az év végén várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #3
    Kérdés, hogy belső vezetőfülkés nézet lesz e még benne egyáltalán, vagy minek az már mint greed motorsportban sem volt, ez esetben részemről kihagyós.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.05.27. 10:43:24
  • RAZOR27 #2
    Ízlések és pofonok az tény, de nézd azt is hogy mennyi extra volt a játékba. Drag mód, magazin borító fényképezés, rejtett boltok amiket felkellett kutatni (szerintem ez manapság nagy extra!) külön terepjárós versenyek, szabad kihívások az utakon stb. Szóval korához mérten messze a legtöbb anyag az underground játékokba volt szerintem.
  • hzolika #1
    Micsoda hír!!!!!
    Minden elismerésem a cikk írójáé, hogy erre sikerült elpazarolnia 9 sort!

    Én személy szerint sajnálom, hogy az Underground-ra fog hasonlítani, sohasem szerettem a "tegyünk fel minél több firkát a kocsira" témát. Nekem a Need For Speed mindig is az a régi klasszikus lesz, amiben az autópályán lehetett csapatni. Ezért is jött be annyira a The Run.