Ötvös Tibor

Mirror's Edge Catalyst lesz a második rész címe

Lelepleződött az E3 előtt a Mirror's Edge 2 végleges címe.

Korábban már megtudhattuk, hogy a Mirror's Edge 2 nem egy kimondott folytatás lesz, hanem egy reboot, melynek éppen ezért fura lett volna, ha a korábban hallott címet kapja a végleges változat is. Az Electronic Arts azonban a mai napon hivatalosan is elismerte, hogy Faith újrahangolt kalandja a Mirror's Edge Catalyst elnevezést kapta és az E3-on is így lesz majd kint.

Amit eddig a projektről tudunk: egy teljesen nyitott és szabadon bejárható világot kapunk, melyhez állandó netes kapcsolatra lesz szükség, hiszen bármikor beugorhat más játékos is a mi "területünkre". Faith ezúttal egyáltalán nem tud majd fegyverekkel bánni, ugyanakkor kap olyan ellenfeleket, akik szintén jártasak a parkour mozgáskultúrában.

Hősünk támadási rendszere is összetettebb lesz annál, mint amit az előző részben tapasztalhattunk. Faith képes lesz leütni, lerúgni és letolni az ellenfeleket a különböző peremekről illetve a tárgyakhoz verni őket. Lassítások is akadnak majd bőven, főleg a látványosabb megmozdulásoknál. És bár a Mirror's Edge Catalyst egy FPS lesz, a "kivégzéseket" azonban külső nézetben látjuk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    akkor még is reboot. az viszont nagyon gagyi, hogy nem veheti fel a fegyvert. persze az első játékban is futa volt, hogy a tölténytárat nem vehette fel, csak a fegyvert...

    "ugyanakkor kap olyan ellenfeleket, akik szintén jártasak a parkour mozgáskultúrában"

    az első játék fényében ez a mondat értelmetlen.