Ötvös Tibor

Már nem a Criterion felel a Need for Speed sorozatért

Meglepő hír látott ma napvilágot, mely a Need for Speed rajongókat érinti elsősorban.

A franchise elég komoly lejtmenetbe került, ám miután a Criterion átvette a szériát visszaszerezte régi csillogását - legalábbis részben. Sokan ugyanis azt gondolták, hogy túl sok elemet emeltetek át a Burnout sorozatból és ezzel "megölték" a klasszikus Need for Speed elemeket. Ezen utóbbi és az eladásokat tekintve kevesebb főt számláló csoport most örülhet, hiszen az EA kivette a Criterion kezéből a franchise-ot.



A kiadó mai hivatalos közleménye szerint ugyanis az újonnan alapított Ghost Games kapta meg a Need for Speed címet, így megszűnik a Black Box és a Criterion közötti "váltott műszak". És ezzel feltehetően nem lesznek évente NfS részek sem. A Ghost Games első alkotása, a Rivals novemberben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Ez jó hír végre! Már csak az Eutechnyx-et kell elkerülni, és talán lesz jó NFS.
  • lived #1
    A world-el kezdhetnének már valamit.
    Én az uccsó NFS amit élveztem a régi Most Wanted és elődjei voltak. A többi már csak egy autó játék ami az NFS nevet viseli. A World számomra viszont üditőleg hatott. Hála a többi játékossal való versengés és kihívásnak, hála pedig a haverokkal nyomatható privát meccseknek.
    Szerintem nagyon is van potenciál abban a játékban, de valahogy mindig minden egyes frissítéssel ahelyett hogy javítanának rajta, még jobban elrontják.
    Egy jó nagy frissítés és egy új pálya rész hozzá csapáda a mostanihoz szerintem sokat javítana rajta.
    Nem bánnám ha elkezdenék pofozni a world-öt.