Ötvös Tibor

Mozgásban az F1 2015


Mozgásban is megmutatta magát az F1 2015.

A tegnapi csúszással együtt megérkezett az F1 2015 első videója is, mely nem nevezhető trailernek, hiszen nincs fél perces sem. Ennek ellenére érdemes megtekinteni, hiszen a csak júliusban megjelenő kiadás igen impozáns grafikával rendelkezik majd (ha már tartalmilag nem lesz ekkora előrelépés, ennek is örülni kell). Az F1 2015 egészen pontosan július 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Az F1 2015 nem titkoltan egy reboot akar lenni, azaz a 2010-hez képest nem kapunk túl sok új lehetőséget. Amit azonban mégis érdemes megemlíteni, az a Kampány. Szabadon választhatunk ki egy pilótát, akivel letudhatjuk az egész szezont. Érdekes még a Pro Championship mód, ahol minden segítséget és kijelzőút elvesz a gép és így teljesen magunkra vagyunk utalva a versenyek közben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakkerman #2
    megmondták már az F1 2015 bejelentésekor,hogy az alapfunkciókhoz nem nyúlnak,csak új grafikai motort (ego engine) kap a játék,és átdolgozzák a fizikát. Nem értem mit várnak az emberek egy elég szűken behatárolt,hivatalos licenszjátéktól...adva vannak a pályák,az autók,olyan nagyon nem tudnak nyújtózni a fejlesztők
  • Bmarley #1
    És van pofájuk minden alkalommal legombolni a zsét egy update-ért. Mert hogy ez nem egy új játék, csak az eredetihez hozzáadott funkciók az is tuti. Impozáns grafika?! ...ez tuti?