Ötvös Tibor

Mozgásban az F1 2014


Végre mozgásban is megmutatta magát az F1 2014.

A Gamescomon bemutatkozott a Codemasters száguldó cirkuszának legújabb része, az F1 2014. Bár részleteket nem árult el még a kiadó, de egy látványos trailert kaptunk már, melyben egy Ferrari volánja mögé pattanva tudhatunk le egy kört Bahrain pályáján. A jelenet alapján a külcsínnel idén sem lesz gond és reményeink szerint a fizika is megfelelő lesz.

A kiadó ígérete szerint az F1 2014 lesz minden idők legjobb és legélethűbb alkotása a műfajon belül, melyhez hozzájárul majd egy vezetés-fejlesztési rendszer is. Ennek lényege, hogy a gép a képességeinkhez állítja be a nehézséget, lesz benne nagyon könnyű szint és rövid karrier-mód is. A program október 17-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Mindig a látvánnyal jönnek. Az kevés. Főleg, hogy tényleg elég rajzfilm fílingje van a felvétel alapján.
  • RYO21 #3
    Ez úgy néz ki mint valami rfactor mod. Ennél még a tavalyi is szebb volt.
  • Totti5 #2
    Ha sikerül tájékozódni két retro gp4 közt akkor tudhatnád h a 2015 a szezon kezdetével jön. Amúgy nem értem mit zavar hogy mikor az adott évad ha gp4et tolsz :))))))))
  • Itsuki #1
    Sose értem meg,hogy miért akkor kell kiadni egy játékot amikor vége a szezonnak. Buták. Akkor adják ki 2.versenyre és minden verseny másnapján jönne 1 frissítés is. Ja hogy ez nem éri meg és túl drága? Inkább maradok a GP4nél.