Ötvös Tibor

Már készül a Watch Dogs 2

A jelek szerint a Ubisoft már készíti a Watch Dogs folytatását.

A Watch Dogs minden hibája ellenére nagy sikert aratott és éppen ezért nem meglepő, hogy már a premier után halhattunk pletykákat az esetleges folytatásról. Ma pedig felbukkant az egyik alkalmazott Linked-In profilján a Watch Dogs 2 cím és feltehetően valósnak bizonyulnak a szóbeszédek.

Julien Risse ugyanis már közreműködött a Watch Dogs első részében is illetve kivette részét a Bad Blood DLC munkálataiból. A Ubisoft természetesen nem kommentálta a dolgot. A korábbi hírek szerint Aiden mint főszereplő nem volt túl szimpatikus a vásárlók számára, így feltehetően másik karaktert kapunk majd. Emellett búcsút mondhatunk a szkriptelt játékmeneti elemeknek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Ez szerintem direkt volt ilyen (mármint, hogy a zsarukat nem lehet lehagyni), hogy rákényszerítsen a hackelésre menet közben. Egyébként meg az Ubisoft szarok tipikus hibáját ki lehetett használni ebben is, mint az Assassins Creedben. Egyszerűen beülsz a leglassabb vízi taxiba és kész, le is ráztad a zsarukat. Mint az AC-ben, amint vízben vagy, vége, senki sem üldöz tovább. Remek AI...
    Ettől függetlenül nekem inkább ez, mint a GTA. Bármikor.
  • cylonflatus #2
    Remélem a vezetés, a járművek kezelhetősége lesz olyan mint a gta-ban, mert az valami szánalmas volt az első részben. Szimplán szar volt vezetni -kontrollerrel is-, ráadásul semmi értelme a különböző autóknak: ha valami überbrutál sportverdát vezettem, ha egy tuning motort, a zsaruk ugyanolyan lendülettel érnek utol, kurva idegesítő volt. De a vezethetőség cserébe még szar is... remélem kezdenek vele valamit.
  • Ender Wiggin #1
    Aiden szimpatikus volt. Azok viszont nem szimpatikusak, akik szerint nem volt szimpatikus...:-D