Ötvös Tibor

Nem Aiden lesz a Watch Dogs 2 főszereplője

Nem volt szimpatikus a vásárlóknak a Watch Dogs főszereplője.

A Watch Dogs kirobbanó sikert aratott a kasszáknál és a Ubisoft számításai be is jöttek az eladásokat illetően. Azonban a vásárlók nem mindegyike volt elégedett a programmal és elsősorban a főszereplő Aiden személyiségét kifogásolták. A kiadó meghallotta eme hangokat és nagy valószínűséggel már más hőst kapunk a második részben.

"Tudjuk, hogy megosztó Aiden: egyesek szeretik, míg mások nem" - árulta el Yves Guillemot, a Ubisoft vezetője. "Most, hogy láttuk a reakciókat már tudjuk, hogyan változtathatunk ezen legközelebb. Szóval közel sem biztos, hogy a második részben is Aiden-nel találkozunk majd."

A siker hatására biztosan lesz folytatása a Watch Dogs sorozatnak, mely - ha az Assassin's Creed franchise-ból indulunk ki - jövőre meg is érkezhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    @seth: ennek az is lehet az oka, hogy a színész filmszínész és nem szinkronszínész, ami egy külön szagma és extra talentum kell hozzá. az ubi elbkxta a castingot, lehet, hogy csak a hangokat kellene megváltoztatni. érdekes, a zseniális ironside-ot is lecserélték egy teljesen halott hangú idiótára a splinter cellben...úgy látszik ez tendencia lesz.
  • Seth #2
    Aiden egy borzalmasan unalmas figura. Semmiféle érzelmet nem lehet hallani a beszédében, csak mondja, mondja rémesen szárazon a szöveget.
  • StoneCold7 #1
    Nem tudom én minden fele az olvasom, hogy mekkora csalódás, és ennek köze sincs a főszereplőnek, hanem inkább annak, hogy még a 2008 as GTA 4 is sokkal jobb ennél...