Ötvös Tibor

35 órás a Far Cry 4 kampánya

A fejlesztők szerint 35 órás lesz a Far Cry 4 kampánya.

Közeledik a Far Cry 4 megjelenése, mely eddig elég érdekesnek tűnik és a jelek szerint a fejlesztők valóban tanultak a második és a harmadik rész bizonyos hibáiból. Ráadásul a Himalája, mint helyszín igen impozáns és szerencsére nem is tudjuk majd le gyorsan a kalandot. A fejlesztők szerint ugyanis mindent egybevetve 35 órás kaland vár ránk.

A Far Cry 4 hőse egy nepáli őslakos, Ajay. Karakterünk édesanyja hamvait kívánja elszórni a Himaláján, ám végül egy véres polgárháború közepén találja magát. A programban többnyire Kyrat területén járunk majd, ám természetesen más, az eredetitől teljesen eltérő részre is eljutunk. Ilyen például Shangri-La, a mitológiai világ is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #5
    Nagyon jó kis játék lett... egyedül a hardverigénye kicsit sok, MSAA-t nem igazán lehet használni egy közép gépen (csak erőművön, és e kategórián belül sem kispályáson), és 30 fps lock van. Ezeket az apróbb kellemetlenséget leszámítva parádésan jó játék, kb 10 órányi játszás után vélem ezt. (35 órás kiírás ide vagy oda, szerintem napi 4-6 óra játékkal legalább egy hónapig el lehet ezzel lenni; egy dolog hogy végig lehetne rohanni rajta ennyi idő alatt, és egy másik hogy ha valaki ráérősen játsza, nézelődgetve, kiélveszve a világ minden részletét, annak ennek töbszöröse is lehet)
    Szerintem 2 részt leszámítva egy zseniális sorozat (meg merem kockáztatni, hogy a legjobb shooter sorozat), de a második rész sem rossz azért annyira nagyon.
    Az fps lock-ról egy igen érdekes irományt találtam (és érdemes a kommentekbe is belenézni szerintem)...
    http://www.dsogaming.com/news/report-microsoft-sony-pressuring-ubisoft-for-30fps-on-pc
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2014.11.17. 17:06:50
  • WhiteStar #4
    örülünk neki, de tényleg. ez viszont far cry 4 cikk
  • paby88 #3
    Vagy 2hónapja újra belekezdtem a skyrimba napi 1-2 órát tolom és a főszálból még csak annyit csináltam meg hogy levertem az első sárkányt.
  • Ender Wiggin #2
    35 óra az sok?
    És nagycímletű bankókhoz csak cápabőr buksza jó...OMG, de szar volt az FC3...
  • Zoliz #1
    Ez hihető, az előző rész hossza miatt is!
    Amúgy nem nehéz kitolni a játékidőt, mert például nem tudsz haladni a fővonalon, ha nem vadászol le például 18 és fél antilopot vagy nőt, krokodilt stb.