Ötvös Tibor

Íme a Far Cry 4 sztorija

Kikerült a netre a Far Cry 4 sztorijának összefoglalója és még pár információ.

Alig pár napja leplezte le hivatalosan is a Far Cry negyedik részét a Ubisoft, ma azonban újabb információk jelentek meg a programról. Az egyik, azóta már eltávolított oldalon felbukkant a program hivatalos szinopszisa, melyből kiderült, ki lesz a főszereplője az új kalandnak és milyen célok vezérlik őt.

Az ősi Himaláján található Kyrat. Az ország, melyben a tradíció és az erőszak uralkodik. Te vagy Ajay Ghale. Kyratba édesanyád kérésére utazol, aki halálos ágyán kért fel eme kalandra. Sajnos azonban egy őrült diktátor, Pagan Min követőibe botlunk, akik épp harcolnak a lázadó lakosokkal. Ghale ebben a nyitott világban veszi fel a harcot... ám hogy ki mellé áll, teljesen rajta múlik. Minden döntésünk befolyásolja a világot és végül mi leszünk a mérleg nyelve a harcban.

A Far Cry 4 november 21-én jelenik meg és a fejlesztők szerint jóval több multis mód lesz a programban, mint elődjében volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Kösz a bókot! Bár jobban örültem volna, ha cefrelapárlással hozol kapcsolatba minket...:-D
  • Okisz #4
    Kőolajlepárlók vagytok mind!
  • Ender Wiggin #3
    jaj, ezen besz..rtam...:-D Tényleg. Ekkora egy idióta játékot még nem csináltak. Ja, de, ennek a klónját, a Tomb Radiert...
  • Eriongtk #2
    Én azt remélem, hogy csak disznóbőrből lehet +1 tár nálam, vagy cápa hogy nagyobb pénztárcám lehessen...legjobb.
  • Ender Wiggin #1
    remélem olyan is lesz megint, hogy csak bűvös tetkóval tudjuk felkapni és elvonszolni a leütött embert, különben nem. az UBI sem az intellektust szolgálja ki ezekkel a szarokkal.