Ötvös Tibor

Ryse: Son of Rome - PC kontra Xbox One

Összehasonlításra került a Ryse: Son of Rome PC-s és Xbox One változata.

A Crytek továbbra sem hajlandó a Ryse második részéről konkrétumokat elárulni, cserébe viszont megtekinthetjük, hogyan is fest a Son of Rome a legmagasabb PC-s beállításokkal. Az egyik magazin összegyűjtötte a képeket és ebből rögtön kiderül, hogy a számítógépes változat jóval élesebb lesz, mint az Xbox One verzió volt. A Ryse: Son of Rome pénteken jelenik meg PC-re.

A Ryse: Son of Rome sztorija egy tipikus bosszúhadjárat, melyben hősünk először még Róma érdekében teszi a dolgát, ám utána olyan múltbéli sérelmek törnek fel, melyek megváltoztatják az egész világát. Kiderül ugyanis, hogy a családját nem a barbárok, hanem apja politikai ellenfelei gyilkolták le.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Józsibácsi #1
    Na végre hogy megjelent Pc-re. De nem korrekt és nem is indokolt, hogy kb egy évet kellett várnia konzol megjelenés óta. Magukkal csesznek csak ki, mivel már nem fogják tudni annyiért adni, mint egy éve, mivel aki akarta már megnézte vagy játszott is vele konzolon, és már nem akkora a várakozás, mint egy nagy premiernél; és hát akkora nagy ma már a game dömping, hogy nem a Pc gamerek vannak rászorulva a RSoR-ra, hanem fordítva... ;)