Ötvös Tibor

Mozgásban a Sleeping Dogs: Triad Wars


Bemutatkozott a Sleeping Dogs folytatása, a Triad Wars.

Tegnap még csak pár elcsepegtetett információmorzsát ismerhettünk meg a Sleeping Dogs folytatásáról, ma azonban végre teljes valójában bemutatkozott a program. A United Front Games alkotása egy PC-exkluzív online játék, melyben teljesen nyitott világot kapunk és így szabadon járhatjuk be Hong Kong területét.

A megoldások, a játékmeneti elemek ismerősek lehetnek a Sleeping Dogs első részéből, ám ezúttal természetesen mi alakítjuk a narratívát. Beépített rendőrként kezdünk, de hamar a Triád egyik vezetője is lehetünk és így már területet kell szereznünk a többi játékostól és építeni saját kis birodalmunkat. A Sleeping Dogs: Triad Wars jövő év elején jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Teljes mértékben egyetértek.
    Ha ki is adják, max. 1 évet adok neki és vagy Free To Play lesz (mert ugye nem úgy indul), vagy megbukik.
  • Sir Quno Jedi #1
    Úristen! Egy jó kis vonalas, filmszerű, sztori és küldi alapú sandbox játékból (amit most is előrendeltem volna szó nélkül) egy online tucatszemetet gyártani.... Ez szégyen. Egyrészt belebuknak mint a szar (mint mindenki más is, Dunát lehet rekeszteni ezekkel a multi-only szarokkal), másrészt így elvész a lehetősége egy tisztességes szingli/coop folytatásnak. Ennél mélyebbre már nem süllyedhetnek... Ámen!

    Még a szaros Rockstar sem merte csak online-nak kiadni a GTA5-öt, volt annyi eszük. Van GTA online-juk próbacserinek, de azé hozták a kötelező szingli részt, mert abból jön a nagy ZS biztosra.