Ötvös Tibor

Újabb Star Wars játék ment a lecsóba

A Disney ma jelentette be, hogy a Star Wars: Attack Squadrons sem jelenik meg.

A Star Wars univerzumban akkora vérengzés van, mint sehol máshol. A Disney ugyanis módszeresen lövi le a különböző projekteket, melyek mindegyike igen ígéretesnek tűnt. A legfájóbb áldozat továbbra is a 1313, de ma hivatalosan is közölték, hogy egy másik alkotás fejlesztése is leállt. Az áldozat pedig nem más, mint a Star Wars: Attack Squadrons. Aki esetleg nem emlékezne, annak következzen pár részlet a projektről és utána lehet gyászolni.

A Star Wars: Attack Squadrons az Area 52 Games műhelyében készült és egy teljesen ingyenese játszható program lett volna. Tavaly decemberben három játékmódot ismertek el: Free For All, Team Dogfight és Base Defense. A hivatalos közlemény alapján azért volt szükség a munkálatok leállítására, hogy a többi, a messzi-messzi Galayisban játszódó program nagyobb figyelmet kaphasson. Nem fűznénk hozzá kommentárt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #3
    Hát kinyalhatják. Az X-Wing: Alliance óta nem volt érdemleges repszim a SW világában, erre ezt is lelövik. Pedig nálam várós volt és sztem nem voltam ezzel egyedül.
  • amitakartok #2
    "A hivatalos közlemény alapján azért volt szükség a munkálatok leállítására, hogy a többi, a messzi-messzi Galayisban játszódó program nagyobb figyelmet kaphasson."

    A probléma csak az, hogy lassan nem marad "többi"...
  • Cickány90 #1
    Hát, nem nagy kár egy "free-2-play" játékért.