Ötvös Tibor

A LucasFilm átgondolja a Star Wars játékok történeteit

A LucasFilm egy friss közleményében elárulta, hogy rendet tesznek a Star Wars univerzum történetei között.

A StarWars.com oldalán ma megjelent egy bejegyzés, melyben a LucasFilm elárulta, hogy mivel szeretnék egységessé tenni az univerzumok sztorivonalát, így az A Jedi visszatér után megpróbálnak minden történetet összekapcsolni. Erre külön részleg jött létre, melyet Kathleen Kennedy vezet és egy feladatuk lesz: átnézni a filmek és játékok történeteit.

Mi most utóbbiakkal foglalkozunk. Szerencsére a játékvilágban megjelent programok közül csak a Jedi Knight sorozat játszódik az A Jedi visszatér után, így itt nincs túl nagy probléma. A The Force Unleashed azonban eltűnik, hiszen az animációs Star Wars Rebels is ezen korszakban játszódik majd. Ugyanakkor talán feltámadhat a Knights of the Old Republic, hiszen az jóval Yoda születése előtt vette kezdetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    A könyvek nem léteznek, azokhoz a LucasFilm-nek és a néhai LucasArts-nak az égvilágon semmi köze. Teljesen mindegy a színvonal, a LucasFilm nem fog a saját világához külsős történeteket feldolgozni, és igazuk is van.
    A játékokat ismerem többnyire, de nem tudom, a Force Unleashed-nél miért baj, hogy az animációs Rebels-el egy korban játszódik.
  • mrzed001 #1
    És a könyvek (?), már elnézést, de van amelyik túl is szárnyalja az eredeti trilógia színvonalát (így Ep 1-3-at is, ami persze nem túl nehéz)