Ötvös Tibor

Májusban is lesz mit telepíteni a gépünkre


Májusban ugyan nem jelenik meg túl sok alkotás PC-re, ám ezek akkora címek illetve olyan régóta várunk rájuk, hogy szinte az összeset nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a rajongók számára.

Kezdjük a sort mindjárt a ma megjelenő The Amazing Spider-Man 2-vel, mely egyébként kimondottan jól sikerült - már próbáltuk, kritikánk hamarosan olvasható lesz róla. Éppen ezért lépjünk is tovább május 6-ra, mikor elérhetővé válik a napokban hivatalos premierdátumot kapott Outlast: Whistleblower is. Az új hőst kínáló DLC épp olyan sötét tónusú lesz, mint az eredeti, de reményeink szerint azért kapunk újdonságokat is.

8-án jelenik meg az Age of Mythology: Extended Edition, mely az Ensemble Studios klasszikus alkotásának valamint annak kiegészítőjének HD-remakejét foglalja magában. 9-én két alkotást is kapunk. A Bound by Flame elég látványosnak tűnik, ám valamiért cseppet sem keltette fel a világ játékostársadalmának figyelmét (talán ha egy sikeresebb csapat készíti és nem a Spiders). A játék hőse egy harcos lesz, akit megszállt egy tűzdémon és így az élőhalottak ellen zajló véres háború egyik vezéralakja lesz.


A nap második megjelenése a Killer is Dead, mely ráadásul a PC-s tábort a Nightmare kiadással próbálja meghódítani. Azonban bármennyire egyedi is a Grasshopper Manufacture programja kicsi a valószínűsége, hogy milliós eladásokat produkáljon. Főleg olyan vetélytársak mellett, mint a 20-án érkező Wolfenstein: The New Order, mellyel már többször is foglalkoztunk, így most kihagyjuk.

Szintén 20-án jön a Transistor, mely egy akció-RPG lesz. A sztori szerint hősünk egy nagyon vonzó hölgyemény, aki talál egy titokzatos fegyvert, melyet felvéve jelentős átalakuláson megy át és persze azonnal felbukkannak különböző illetők, akik ezt el akarják venni tőle. 23-án jön a Tropico 5, melyben ismét magunkra ölthetjük a diktátori szerepkört.


A végére, május 27-re maradt a hónap és talán a tavasz legnagyobb blockbustere, a Watch Dogs, melyről nehéz bármi újat is mondani, hiszen már mindent elárultunk róla. Az azonban érdekes lesz, milyen kapcsolatban áll az Assassin's Creed és a Watch Dogs egymással, hiszen túl sok a kapocsra utaló jel.

Júniusban a nagyobb stúdiók kicsit tartalékolnak és így kapnak esélyt a kisebbek. Ennek ellenére nem lehet akkor sem panasz, hiszen a Grid Autosport mellett az Enemy Front illetve a Sniper Elite 3 is elérhetővé válik. Ám én személy szerint a Murdered: Soul Suspect premierjét várom.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Baxo #2
    Elvileg a The Forest is. Már várom! :)
  • Macropus Rufus #1
    hát ettől nem estem hanyat... maradok az oldschool gémeknél