Ötvös Tibor

Törd fel a Jurassic Park híres számítógépét!


Egy minijátékban lehetőséget kapunk rá, hogy mi is megpróbáljuk megfejteni Nedry jelszavát.

Bizonyára minden Jurassic Park rajongó emlékszik az egész bonyodalmat kirobbantó Nedryre, aki nem elég, hogy bunkó, de miután kikapcsolta a park elektromos hálózatát elszabadult a pokol. A filmben a Samuel L. Jackson által alakított szakember nem volt képes feltörni a kódot, amivel Nedry levédte a gépét, most azonban mi is megpróbálhatjuk a dolgot.

A Jurassic Systems névre hallgató programban valóban az a cél, hogy feltörjük a gépet, ám ehhez elég kevés az esély. Három rossz "access..." parancs után megjelenik az ismert felvétel Nedryről és nekünk is elárulja: nem mondtad ki a varázsszót. Lehet próbálkozni, a kis jelenet egyébként segítséget ad a belépéshez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • karesz4613 #6
    Wayne Knight mint Dennis Nedry (magyar hangja Gesztesi Károly): A Jurassic Park számítógépes rendszerének elégedetlen tervezője. Lewis Dodgson, az InGennel konkuráló Biosyn ügynöke 1,5 millió dollárt fizet neki, hogy lefagyasztott dinoszaurusz-embriókat csempésszen ki a parkból.

    Samuel L. Jackson mint Ray Arnold (magyar hangja Jakab Csaba): A park vezető rendszermérnöke. Lekapcsolja a főáram-ellátót, hogy újraindíthassa a generátort – ám ezzel, ha nem is szándékoltan, de lehetővé teszi, hogy a raptorok kiszabaduljanak. Arnold keresztneve a regényben John.


    http://hu.wikipedia.org/wiki/Samuel_L._Jackson
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Jurassic_Park
  • Ender Wiggin #5
    Nerdy? Tibi?
  • resystance #4
    Feltörtem, de nem nagy durranás. Annyit se mond, hogy access granted vagy valami. Aki látott már rendes feltörős játékot, az ettől elsírja magát.
  • gothmog #3
    Nedry. Oké, hogy anagramma, de akkor se nerdy. :)
  • resystance #2
    pfff nekem nem jön be a cucc a videó után.
  • Angelus1991ster #1
    Ha xxx-s oldalra írjuk be a nerdy-t, egész más találat jön ki.