Ötvös Tibor

Készül a Jurassic Park: Trespasser remake

Továbbra is készül a Jurassic Park: Trespasser remake.

2007-ben hallottunk először a rajongók által készített Jurassic Park: Trespasserről, mely a CryEngine 2 felhasználásával készül. Azóta elképesztő csend költözött a projekt köré, ám most, 6 évvel az első bejelentése óta újra felbukkant a hírekben. A linkre kattintva meg lehet tekinteni az első képeket is, melyek igen impozánsnak tűnnek, főleg a régivel összehasonlítva.

Ráadásul az egész játékot egy teljesen nyitott környezetbe helyezik át a készítők, ám a küldetések és minden más a régi lesz. A Trespasser egyébként minden idők egyik legrosszabb alkotása volt, egy totális csőd, szinte teljesen játszhatatlan. A remake minden hibát próbál kijavítani, ám kérdés, hogy mekkora igény lesz a programra. A megjelenésről továbbra sincs semmi hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Destro #4
    Nem oly rég még küldtem is pénzt a srácnak, hogy az új gépe elbírja a CryEditort :)

    Amúgy van egy másik srác is, aki fejleszt a témában, de nála az utóbbi időben nem volt hír.

    Minden esetre én nagyon drukkolok. Félek tőle, hogy végül a dínók mozgásban való implementálása esetleg kifog rajta.

    Azért vicces, hogy amit az előttem hozzászóló írt, az helyre teszi a dolgokat és ezzel szemben egy átlag hírben mennyi ferdítést szop be az ember, ha nem ismeri a témát jobban.
  • semmikozod #3
    Kezdettől fogva követem a projektet és ami biztos az az, hogy el fog készülni. Viszont nem készítők, ugyanis az egész projektet egy személy viszi. Jövő év elejére ígéri az első állomás elkészülését. Összesen 4 állomás lesz.
    Egyébként nem Trespassre remake, csak sziget remake. :P

    A Trespasser kicsit bugos játék volt, kb. mintha félkész játék lenne. Túl sokat akartak és túl kevés idejük volt rá. Bár én vagy tízszer végigjátszottam anno. :D

    Én nagyon várom ezt a MOD-ot. :)
  • wolruf #2
    Szerintem pedig egy jó játék volt. Az irányítást szokni kellett, de használható volt. Ha lenne új, akkor örömbódottá :)
  • grebber #1
    "A megjelenésről továbbra sincs semmi hír." Nem is csodálom mivel az összes eddigi istentele brutális cryengine-es modok csak a képekig jutottak és ott el is haltak.