Ötvös Tibor

Nem is készül még a Duke Nukem: Mass Destruction

Az Interceptor vezetője egy friss interjúban elárulta, hogy igazából még sehol nem tart a Duke Nukem: Mass Destruction fejlesztése.

A Rock, Paper and Shotgun egy igen hosszú és minden részletre kiterjedő interjút készített az Interceptor vezetője, Frederik Schreiber és a 3D Realms első embere, Mike Nielsen társaságában. A két cég nemrég olvadt össze, az Interceptor ugyanis megvásárolta a Duke Nukem Forever botrány kapcsán komoly negatív hírnévre szert tevő csapatot.

A téma most azonban elsősorban a Duke Nukem: Mass Destruction, a Gearbox Software per és a Rise of the Triad - Shadow Warrior franchiseok körül forgott. A válaszokból kiderül, hogy jelenleg minden energiájukat a perre összpontosítják, mely elkerülhetetlen, hiszen korábban nem tudtak megállapodni a Gearbox-szal. Az azonban kérdés, miről is szól majd az egész, hiszen Schreiber elismerte: még egy percet sem dolgoztak a Mass Destruction-on.

Az azonban megnyugtató, hogy bár a 3D Realms az Interceptoré lett, de a külsős fejlesztőknek eladott jogokat (Rise of the Triad és Shadow Warrior) nem kérik vissza, hiszen azok "jó kezekben vannak".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PCL #3
    Ami itt alulról súrol bármit is az ez a cikk. Olvassa már el még egyszer a forrást a kedves cikkíró, maga mellé véve legalább egy Google fordítót, mert sehol sem írják azt, amit már a címben is állít.
  • SupraMKIII #2
    Komolyan, ez már alulról súrolja a valóságshow-k színvonalát! Hagyjuk már nyugodni a kacsát! Akik régről ismerik, már úgy sem veszik meg, a fiatalokat meg eddig sem érdekelte.

    R.I.P.
  • alien47 #1
    Ez is megjelenik a következő 20 évben valamikor....