Ötvös Tibor

Keményen büntetik a GTA Online csalóit

A Rockstar keményen fellép a GTA Online csalói ellen.

Úgy tűnik, hogy példát akar statuálni a Rockstar mindazokkal, akik meg nem engedett eszközöket használva szereznek előnyöket a GTA Online világában. A hivatalos közlemény szerint minden olyan játékos, aki számláján hirtelen dollár-növekedés látható, meg lesz büntetve. Az illegálisan szerzett pénzt elkobozzák és minden egyéb dolgot, amit addig vásárolt újra szabaddá tesznek. Vagyis szó szerint földönfutóvá.

A javítás megjelenése a bejelentés szerint a legális összegekkel rendelkező felhasználókat nem érinti. Kérdés persze, hogy azt honnan lehet megállapítani, hiszen már most több fórumozó jelezte, hogy több millió dollárt kapott az online számlájára, pedig nem is kérte. Ráadásul jelenthetjük is azokat, akikre gyanakszunk, így ha van pár rosszakarónk, akkor ideje felkészülni a támadásukra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xxdani #2
    Siralmas, hogy egy hivatalos infót nem lehet korrektül magyar nyelven tovább adni. Nem csak az a lényeg ami a cikk írója szerint lényeg.
  • Tikal #1
    a google fordító biztos kihagyta ezt a részt: players who have received large sums of GTA$ but not engaged in any game manipulating through exploits can rest assured knowing they have nothing to fear).