Gyurkity Péter

Újabb Sony és Motorola okostelefonok

A Sony a jelek szerint további két, a Motorola pedig egy új készüléket dobna piacra, ám a pontos specifikáció még csak egyetlen példány esetében ismert, a hivatalos bejelentés pedig várat magára.

Érdekes módon a Sony eddig egyetlen szóval sem jelezte az Xperia SP (C530X) és az Xperia L (C210X) várható megjelenését, ennek ellenére azonban mindkét készülék felbukkant egyes brit és ír forgalmazók listáján. A HuaShan és Taoshan kódnévre hallgató két telefon több portálon is helyet kapott, a pontos részletek azonban még hiányoznak.

Amíg ugyanis a várható indulási árat ezen portálok jóvoltából a szélesebb közönség is megismerhette (így például az Xperia SP 310 font és 390 eurós, az Xperia L pedig 220 font és 270 eurós áron szerepel az egyes oldalakon), a hardveres részleteket egyik helyen sem tették közzé. A jól értesültek arról írnak, hogy az SP egy 1,7 GHz-es ikermagos Snapdragon S4 Pro chippel, az Adreno 320 grafikus vezérlővel, egy 4,55 hüvelykes, 720p felbontást támogató kijelzővel, alumínium külsővel, 8 megapixeles kamerával, valamint 8 GB-os belső tárolóval jelenik meg, míg az L egy 4,3 hüvelykes FWVGA kijelzőt, 1 GHz-es ikermagos Snapdragon chipet, ugyanazon kamerát és belső tárolót, illetve egy 1700 mAh-s akkumulátort kapott, erről azonban még szintén nem érkezett megerősítés.


A Motorola újdonságáról viszont egy videó bukkant fel a YouTube oldalán, ebben pedig közelebbről is szemügyre vehetjük azt. Sajnos ez nem a várva-várt X-Phone, hanem egy újabb változat, amely valamivel szerényebb jellemzőkkel fut majd be. A listán 4 hüvelykes, 720p felbontást támogató kijelző, Snapdragon S4 Pro chip, Adreno 320 grafikus vezérlő, 2 GB RAM, valamint egy 2000 mAh-s akkumulátor szerepel, míg a fekete külső némileg emlékeztet a HTC One okostelefonra. A pontos típusjelzés XT912A, ami azt sugallja, hogy az XT912 (a Droid RAZR) testvéréről van szó.

A forrás jóvoltából számos kép is megjelent, ezeket az alábbi oldalon vehetjük szemügyre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rajdi #2
    A Sony az Xperia L-t 270 eurós áron adja? KB mint a Galaxy S2-esem, csak annak jobbak a paraméterei... Hajrá!
  • Blasta #1
    Blehh micsoda hanyagul osszehányt launcher