SG.hu

Vezeték nélküli HD felbontású lapos TV

A Telefunken 37, 42 és 50 hüvelykes, HD-kész televíziókészülékeiben beépített vezeték nélküli funkciók gondoskodnak arról, hogy a nézőket ne korlátozzák a kábelek, illetve hogy ne kelljen összedugni a tévéket az egyéb szórakoztatóelektronikai berendezésekkel.

Az új Telefunken készülékcsalád esetében a nézők a tévét egyszerűen, mindenféle vezeték nélkül felakaszthatják a falra, ahogy az egy elegáns, vékony megjelenéshez illik. A vezetéknélküliség révén a berendezések átvihetők a ház egyik szobájából a másikba - sőt, akár kivihetők a kertbe is.


Az 5,2 gigahertzes átvitel révén a vezeték nélküli rendszer védett a kevésbé kifinomult, alacsonyabb frekvenciákat alkalmazó technológiákra jellemző zavarokkal és a programozás során előforduló szakadozással szemben. A készülékcsalád a ViXS Systems szabadalmaztatott vezeték nélküli protokollját és lapkakészletét használja, hogy a lehető legjobb vezeték nélküli tévéket kínálja a házimozi-rendszerekhez, DVD-lejátszókhoz, műholdvevőkhöz és földi tévétunerekhez.

Plazma és LCD képernyős modell is kapható, előbbiek 50 és 42, utóbbi 32 inches kivitelben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quentit #3
    Hát igen, jogos, elsőre engem is megtévesztett a szöveg:

    "Az új Telefunken készülékcsalád esetében a nézők a tévét egyszerűen, mindenféle vezeték nélkül felakaszthatják a falra, ahogy az egy elegáns, vékony megjelenéshez illik."

    Na ez kamu pont az áramforrás miatt...
  • dez #2
    "mindenféle vezeték nélkül"

    Az áramot is rádión kapja? De kafa!
  • koliz #1
    A gratulálok a török mérnököknek és ez nem vicc
    az összes régi német márkát megvették lásd grundig !!!