SG.hu

Új monitor-szériát jelentett be az LG

Az LG bemutatta új innovatív és prémium kategóriás FLATRON monitorjait: az L60TQ szériát (L1760TQ és L1960TQ modellek).

Ezen legújabb fejlesztésű LCD monitorcsalád DFC, azaz kontrasztarány javító technológiával van ellátva, aminek köszönhetően a cég közleménye szerint ez a széria rendelkezik a legmagasabb, 2000:1 kontrasztaránnyal a világon. A termékeket az úgynevezett “fekete ékszer" termékkoncepcióba illeszkedően alakították ki. Az új széria azon felhasználók kegyeit keresi, akik az harmónikus megjelenésre, design-ra érzékenyek, és a csúcstechnológia mellett a szép formatervezés és fizikai környezetük külleme is fontos a számukra.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Teljesen azért nem cserélődött ki a klasszikus FLATRON: az új generációs monitorokon visszaköszön az LG LCD-k formatervezésének néhány, mára már szinte klasszikus eleme: így az L1760TQ és L1960TQ modelleken megtalálhatjuk a jól ismert “Sasszem" kapcsolót - amely egy sasra emlékeztető, kéken világító LED gomb a képernyő sarkában. Az elegáns új család nem maradhatott név nélkül: az új modelleknek az alkotók a “Black Edition - Fekete Kiadás" becenevet adták. A fekete ékszer nem tétlenkedett, mert máris dicsőséget hozott gyártójának: az L1960TQ modell már el is nyerte a 2006-os Reddot Design Awardot, ami Európa egyik legelismertebb formatervezési díja.

A FLATRON L1960TQ monitor 2000:1 kontrasztaránya mellett alacsony, 4ms (GTG) válaszidővel rendelkezik. A kiemelkedő kontraszthoz és gyors válaszidőhöz 300 cd/m2 fényerő és 160/160 fokos látószög társul. A DFC "Movie Mode"-ja, vagyis mozi funkciója ezen felül optimalizálja a filmek fényerejét, és a legkedvezőbb értékre hangolva azt tisztábban jeleníti meg a mozgóképeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #2
    Azér' az F900P-m szebb képet ad. :P
  • Beyond silence #1
    Akkor asszem elfogadnék egy ilyet...