MTI

Negyvennyolcezer billiós telefonszámla

A malajziai telefontársaság átszámítva 48 ezer 186 billió forintos telefonszámlával lepte meg egyik ügyfelét.

Az illető csaknem elájult, amikor meglátta a tíz napon belül befizetendő összeget. Mint a New Straits Times című helyi lap beszámolt róla, a Telekom Malaysia társaság által sújtott Yahaya Wahab nevű szerencsétlen ügyfél valójában már nem is ügyfél: még januárban kiegyenlítette elhunyt apja 84 ringgites (5086 forintos) számláját, majd lemondta az előfizetést.

Aztán eltelt három hónap, és bevágott a ménkű, vagyis megjött a helyi pénzben 806,4 billió ringgitről szóló számla. Az első rémület után a címzett magához tért és a sarkára állt: közölte, hogy ha a telefontársaság - ahogyan kilátásba helyezte - jogi eljárást indít ellene, akkor ő áll annak elébe, sőt már alig várja, hogy megkezdődjön. A telefontársaság azóta hallgat, hivatalosan nem foglalt állást az ügyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • apocalypse0 #6
    lol
  • sale #5
    jók lehetnek a percdíjaik, és persze minden idő csúcs. három hónap nonstop telefonálással ( külföldre ) még magyarországon is csak 20-30 millió ft lehetne egy maximális tel. számla.
  • FtranX #4
    91-92 táján, nem sokkal miután bekötötték a telefonunkat, nekünk is küldtek (tévesen) egy számlát 160 ezer forintról. Az akkor 10x annyit ért, mint most. Képzelhetitek anyámék első reakcióját. :D
  • szombi #3
    Magyarország éves GDP-je 23 billió körül van...
  • rigidus #2
    azon mar egy orszagot lehet venni
  • noss #1
    khmm, úgy kell írni, hogy a telefontársaság azóta is kussol, ill kínos verejtékében fürdőzik... :)

    (gondolom keresik a hibát a rencerükben)