SG.hu

Sun gyorssegély a Katrina áldozatainak

A Sun és a Sun Foundation bejelentette, hogy a Vöröskereszt adományközpontjaiba önkénteseket, a katasztrófa sújtotta területekre pedig kommunikációs berendezéseket küldenek, hogy segítséget nyújtsanak a Katrina hurrikán áldozatainak. Ezenkívül pénzadományokkal segítik a károsultakat.

"Együtt érzünk a természeti csapás károsultjaival, akik közül több tízezren most a legelemibb eszközökkel sem rendelkeznek ahhoz, hogy a külvilággal kommunikáljanak" - mondta Jonathan Schwartz, a Sun Microsystems elnök-vezérigazgatója és a Sun Foundation elnöke, majd hozzátette: "nagy számú önkéntes technikust és internetes infrastruktúrát küldünk a Louisiana állambeli Lafayette-ben található Cajun Dome-ba, hogy internet-hozzáférési pontokat hozzanak létre, amelyeken keresztül az érintettek e-mailezhetnek, megpróbálhatják felkutatni eltűnt szeretteiket, és értesíthetik az értük kétségbeesetten aggódó barátokat és családtagokat".

A Sun technikusai jelenleg az infrastruktúra kiépítésén dolgoznak, hogy az érintett területekről kitelepítettek részére kommunikációs lehetőséget biztosítsanak, illetve a katasztrófát elszenvedett cégek számára elősegítsék a normális üzletmenethez való visszatérést. A vállalat emellett szorosan együttműködik a Vöröskereszttel és az Aidmatrix segélyszervezettel, hogy egy virtuális, online kampánnyal a lehető leghamarabb eljuttassák a katasztrófa sújtotta vidékekre az égetően szükséges adományokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!