SG.hu

Testüregébe rejtette a mobiltelefont egy fogvatartott Tökölön

Testüregébe rejtett egy mobiltelefont egy fogvatartott a tököli büntetés-végrehajtási intézetben.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága közleményében azt írta: a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben egy illegális mobiltelefont találtak a felügyelők, a fogvatartott a testüregébe rejtette a tiltott tárgyat. A fogvatartottat fegyelmi eljárásban vonják felelősségre és szabálysértési eljárást is kezdeményeznek ellene, és ezek után a fogvatartottra vonatkozó biztonsági szabályok szigorítása, valamint a kapcsolattartás részleges korlátozása is lehetséges - tették hozzá.

Közölték azt is, kiemelt figyelmet fordítanak a tiltott tárgyak bejutásának megakadályozására, ezért új szakmai módszereket vezetnek be és technikai újdonságokat alkalmaznak, amelyekkel radikálisan csökkentik a bejuttatás lehetőségeit. A folyamatos ellenőrzések eredményeként idén már 98 tiltott mobiltelefon találtak a magyarországi börtönökben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csicso82 #2
    Unalmas. Egy kicsi 2G-s telefon simán elfér. Amúgy hiába, nyilvánvalóan a börtönőrök juttatják be. Gondolom kapnak egy telefon bejuttatásáért "adómentesen" vagy 50 ezret.
  • t_robert #1
    Azért 40 éve nem tette volna, amikor 3-4 kilós táska méretű mobilok voltak... :)