Gyurkity Péter

Erősebb hardverrel rajtol el a Motorola One Fusion

Ehhez pedig több eltérő típus sorakozik fel hamarosan, szintén középkategóriás jellemzőkkel.

A Lenovo az utóbbi hónapokban több új változat bemutatásával igyekezett tartani a lépést a riválisokkal, felemás sikerrel, hiszen nagy robbanást egyik új jövevénnyel sem tudtak igazán elérni. Most több mainstream megoldás van érkezőben, itt már az első hajlítható készülék is frissülni fog, miközben az 5G támogatására mindenhol figyelnek.

A hivatalos blogban megjelent bejegyzés szerint a Motorola One Fusion már hamarosan megjelenik, mégpedig a Snapdragon 710 chippel, 4 GB memóriával, egy 64 GB-os tárolóval, valamint egy nagyobb, kereken 5000 mAh-s akkumulátorral. A kijelző ezúttal szintén egy méretes, egészen pontosan 6,5 hüvelykes példány, amely a Max Vision név mellett a HD+ felbontással érkezik, miközben a hátoldalon egy 48, egy 8, egy 5, valamint egy 2 megapixeles kamera kapott helyet, mégpedig egy ujjlenyomat-olvasó, illetve az Android 10 kíséretében. A telefon zöld és kék árnyalatban jelenik meg, valamikor augusztus folyamán, egyszerre több régióban – az USA azonban itt sem jelenik meg a listán.

Eközben egyre-másra futnak be a külsős értesülések a további típusokról, amelyek szintén a középkategóriában rajtolnának el. Ezek egyike a Moto G 5G Plus, amely korábban a Motorola Edge Lite néven futott, a friss hírek szerint viszont a név immár véglegesnek tekinthető. Itt néhány eltérést említenek meg a Moto G 5G okostelefonhoz képest, ez ugyanis már 4 hátoldali (48, 16, 8 és 5 megapixeles) kamerával futna be, 4 vagy 6 GB memóriával, 64 vagy 128 GB-os tárolóval, míg a chip marad a Snapdragon 765, a szoftveres oldalon pedig itt is az Android 10 lesz megtalálható. Az alapváltozat sorrendben 48, 5, 8 és 2 megapixeles szenzort kínálna, 4 GB RAM és 64 GB-os tároló kíséretében, ez várhatóan néhány napon belül bemutatkozik majd.

Frissülne emellett a Razr is, amely a cég első hajlítható megoldásaként jelent meg a piacon, eleinte nagy fanfárral, majd pedig némileg ijesztő csend mellett. Az új példány Evan Blass listája alapján 256 GB-os tárolót kapott, kijelzője 6,2 hüvelykes lesz, a 48 és 20 megapixeles kamera mellett pedig az ezüst külső, az 5G támogatása, valamint az Android 10 jelenléte érdemel említést. Az még nem világos, hogy a megjelenésre mikor kerítenének sort.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!