Gyurkity Péter

A középkategóriában jön a Nubia N3

A telefon kellemes hardvert kínálva, várhatóan kedvező áron fut majd be.

A ZTE különböző megoldásairól meglehetősen ritkán olvashatunk lapunk hasábjain, ami talán annak köszönhető, hogy a cég a többi kínai szereplőhöz viszonyítva egészen eltérő utat választott és már korán az amerikai piacra koncentrált. Leányvállalatuk most egy középkategóriás példánnyal próbálkozik, amely a hónap végén jelenik meg.

Amíg az anyagcég mostanában az összecsukható készülékére koncentrál, addig a Nubia (amely eredetileg a csúcskategóriás hardver és funkciók középkategóriában való elérhetővé tételét tűzte ki fő célként) most az N2 utódjáról rántotta le a leplet. A Nubia N3 egy 5,99 hüvelykes IPS-kijelzőt kapott, amely a 18:9-es képarányt és az 1080p felbontást kínálja a vásárlóknak. Ehhez a Snapdragon 625 chip társul, vagyis a teljesítménnyel nem lesz különösebb gondunk, a 4 GB memória és a 64 GB-os tároló pedig szintén elegendő lesz a legtöbb hétköznapi feladat kellő sebességen történő végrehajtásához.

Az előlapon egy 16 megapixeles szelfikamerát helyeztek el, a hátoldalon azonban egy iker-kamera dolgozik majd, bár ennek pontos részleteiről egyelőre nem beszélnek. Az akkumulátor mindenesetre hosszú üzemidőt biztosít majd, hiszen ez egy meglehetősen méretes, 5000 mAh-s példány, a NeoPower 3.0 révén pedig a gyorstöltési funkció is támogatott lesz. A telefonon történő keresgélésben saját fejlesztésű hangvezérlés segít, a teljes mértékben fém külső pedig fekete, arany, illetve vörös színben jelenik majd meg a boltokban – a szoftveres oldalon még az Android 7 Nougat futna. Az előlapon már itt sem maradt hely fizikai gombnak, vagyis ők is a divatot követik, azt azonban még nem tudjuk, hogy a telefon pontosan mennyibe kerül majd.

A kínai megjelenési dátum március 24., a többi régióban ezt követően bukkanhat fel az új típus.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!