SG.hu

Szoftverfrissítés korlátozza a Note 7 akkujának teljesítményét

A Samsung bejelentette, hogy régió-szerte új szoftverfrissítést küld ki a Galaxy Note7 készülékekre, amely 60 százalékban maximalizálja az okostelefonok akkumulátorának feltölthetőségét.

A cég közleménye szerint a szoftverfrissítést október 31-én, hétfőn minden Európában működő készülék megkapja. A cél a felhasználókat fenyegető kockázat csökkentése, és egyben azon felhasználók cserére ösztönzése, akik még nem vitték vissza Galaxy Note7 okostelefonjukat. A közlemény szerint mára a Note7 készülékek kétharmadát visszaváltották Európában. A vételár teljes visszatérítésén kívül másik Samsung Galaxy okostelefonra is cserélhető a készülék az árkülönbség visszatérítésével.

A cég Európa-szerte folyamatosan együtt dolgozik az illetékes szabályozó testületekkel és intézményekkel, hogy minden érintettet megfelelően informáljon terveiről és üzeneteiről. Így rendszeres párbeszédet folytat az Európai Repülésbiztonsági Ügynökséggel (EASA) és a helyi légitársaságokkal, hogy pontos információt juttasson el a Note7 készülékek repülőn történő szállítására vonatkozó korlátozásokról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!