SG.hu

Jól halad a Note 7 cseréjével a Samsung

A Samsung közölte, hogy a Note7 készülékcsere-program indulása óta Európában immár a Galaxy Note7 okostelefonok 57 százalékát kicserélték.

Szeptember 19-e óta a Galaxy Note7 tulajdonosok 90 százaléka új Galaxy Note7 készülékre, míg 3 százalékuk másik Samsung Galaxy készülékre cserélte korábbi Note7 okostelefonját. A csereprogram a jelenlegi állást figyelembe véve Európában akár már október elején befejeződhet. Éppen ezért a Samsung a készülékcsere-program részeként október 28-tól Európa-szerte újraindítja a Galaxy Note7 forgalmazását.

Egy páneurópai felmérés szerint a felhasználók Samsungba vetett bizalma nem ingott meg. Az 5000 brit, német, francia, spanyol és olasz felhasználó bevonásával készült kutatás megmutatta, hogy a megkérdezettek többségének (61 százalékának) nem változott a Samsungról mint márkáról kialakult véleménye a Galaxy Note7 csere miatt, sőt, 15 százalékuk pozitívabban ítéli meg a Samsungot. A Samsung Európában minden Galaxy Note7 tulajdonosnak több biztonsági üzenetet is küldött, amelyben arra kérte őket, hogy cseréljék ki készüléküket. Emellett az összes Galaxy Note7 okostelefon szoftverfrissítést is kapott, amely 60 százalékban korlátozza a Note7 készülékek akkumulátorának maximális tölthetőségét.

A Samsung Europe egy helyi vezetőkből álló belső csapatot is alakított, amely együtt dolgozik az értékesítési partnerekkel annak érdekében, hogy Európa-szerte a lehető leggördülékenyebben és leggyorsabban valósuljon meg a készülékcsere-program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!