SG.hu

Gyorsabb wifi a UPC saját fejlesztésű modemjével

Az eddigieknél gyorsabb és erősebb wifi modemet kínál a UPC Magyarország előfizetőinek - jelentette be a cég.

A Liberty Global szakembereinek valódi felhasználói igényeken és tapasztalatokon alapuló, több éves kutató és fejlesztő munkájának eredménye a most bemutatott Connect Box. A 2,4 és az 5 GHz-es tartományban is működik, a legmodernebb AC-s wifi szabvány szerint, és az eddigi routerekhez képest sokkal nagyobb távolságra tudja továbbítani az erős jelet. Az eszköz rendelkezik Band Steering funkcióval is, ezáltal a korábban megszokottnál messzebbre és erősebben tudja továbbítani a vezeték nélküli internetezéshez szükséges rádiójeleket. A cég már több országban is bevezette a készüléket, a visszajelzések pedig egyértelműen pozitívak voltak.


A szolgáltató tapasztalatai szerint a felhasználók sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy az otthoni és irodai internetkapcsolat minőségét nem csak az előfizetésben foglalt tényleges sávszélesség, hanem a wifi modem adottságai, illetve működési környezete is jelentősen befolyásolják. Számít, hogy a készüléket a lakás vagy iroda mely pontján, milyen egyéb, a rádiójeleket esetlegesen gyengítő eszköz (pl. háztartási gépek vagy elektronikai berendezések) közelében helyezik el, de sokat nyomhat a latban az épület falainak anyaga és vastagsága, vagy a szomszédban működő wifi eszközök mennyisége is.

A vállalat az augusztus 9-től érvényes, aktuális akció keretében a Fiber Power 120 és annál magasabb új internet-előfizetésekhez díjmentesen kínálja a Connect Box wifi modemet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Hát ez az. Mivel nincs más szolgáltatód, nem tudsz lelépni tőlük, így nincsenek is rászorulva a díjcsökkentésre. Ez ilyen.
  • MsUser #2
    A CAT kábelnek mindig stabil a sebessége. :)
    UPC mégis megszakad lassul 29-es körzet.
    Ott is hagytam őket amint megjött az optikai kábeles magenta!
    De 99% ban minden előfezitő elhagyta fele előfizetésért 5x gyorsabb netért!
  • Malachit #1
    Inkább lefelezhetnék az előfizetési díjakat, mert ha lenne más szolgáltató lépnék tőlük.